Team Racking

En blogg som ska ge inblick i Team Racking. Vi tävlar i sportkörning med ponnyn Landlyst's Monette ett guldbelönat New Forest sto. Sponsrade av: Selar.se, tränar och tävlar med ideal selar! JABA, stallinredning och allt annat till ditt stall!

Mycket ska med!

Publicerad 2015-05-13 19:37:03 i Allmänt

Ja då ligger vi i startgroparna! Imorgon kör vi en "warm up" klass som generalrepetition inför skarpt läge på fredag. Imorgon startar vi 13.45 så kommer åka hemifrån på förmiddagen så vi kommer lagom ner tills det är dags. 
Fredagens dressyr start är klockan 16.14 så förmiddagen kommer tillbringas i hindren.

Åter till dagen. I princip allt som ska med ska idag packas in i bilen idag. En vagn är redan på plats nu ska maratonvagnen och lite annat smått och gott in också. Kan inte förstå hur mycket som ska med!!

Ponnyn är badad och färdig inför imorgon. Kommer knoppa henne hemma innan vi åker ber till Skåne. Skönt också att hon får en stund i hagen, försöker hålla den rutinen att hon. Får gå ut en stund innan vi åker till tävling i den mån det är möjligt. Hon är en riktig rutin häst och blir rätt stressad om hon inte får gå ut om det så bara är en timme. 


Nybadad!!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela