Team Racking

En blogg som ska ge inblick i Team Racking. Vi tävlar i sportkörning med ponnyn Landlyst's Monette ett guldbelönat New Forest sto. Sponsrade av: Selar.se, tränar och tävlar med ideal selar! JABA, stallinredning och allt annat till ditt stall!

På G

Publicerad 2015-04-15 21:55:07 i Allmänt

Mycket som är på gång och det känns som allt ökat en växel bara för det blev lite vårväder förra veckan. Nu är det återigen regn och blåst så inget vidare träningsväder.
Nerverna inför svårklass debuten har börjat göra sig påminda. Har en MSV tävling till innan jag skiftar focus till det. Vist ligger det där och vi tränar galoppfattningar när vi är ute på våra turer men snart ska vi börja trimma in programmet på riktigt!😄

I helgen som var tränade vi för Paul Mowbray för första gången. Tyckte det fungerade bra och ska nog köra för honom fler gånger. 
Det roligaste med träningen är att Monette nu har alla gångarter som krävs. Hon behöver bli ännu starkare för att kunna föra dem ännu bättre men de finns där! Tänker främst på travprogrammet där samlad trav, arbetstrav, mellantrav OCH ökadtrav finns!! 😍


På söndag är det då dags för tävling ingen målet är att förbättra straffen från sist då jag hade 55 straff. Hade gärna sett att jag kom under 50 straff men vi får se! Noggranna vägar, fina övergångar och rätt ställd häst kan fixa det MEN man vet aldrig vad som kan hända på tävling!


Dags att sova!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela