Team Racking

En blogg som ska ge inblick i Team Racking. Vi tävlar i sportkörning med ponnyn Landlyst's Monette ett guldbelönat New Forest sto. Sponsrade av: Selar.se, tränar och tävlar med ideal selar! JABA, stallinredning och allt annat till ditt stall!

Tävla

Publicerad 2015-06-18 11:46:37 i Allmänt

Ja nu har det ju gått några dagar sedan vi kom hem från tävlingen som var i helgen. Planen var ju att ge oss en genomgång till hur saker och ting fungerar och vad som inte fungerar. 
Klassen vi körde var LA och skulle ge Monette en betydligt lättare uppgift än svårklassen för en månad sedan. Planen höll och även fast jag kunde gjort  betydligt bättre ifrån mig på dressyren så vann vi den oh precisionen. Låg då så klart i ledning inför söndagens maraton.
När vi gick hindrena så känner både jag och Daniel oss lite vilsna med jämna mellanrum. Anledningen till det är att vi inte hunnit med att utvecklas i samma takt som Monette. Hon har nämligen blivit en riktig tiger i hindren och då kan man ju göra andra vägval än tidigare. Men efter att vi gått hindrena (i stekande sol) så var vi ändå rätt så nöjda. Det var fem hinder och portat A-D, vattenhindret som första hinder. 

Vi hade en bra maraton med några få missar. Vi fick skrittade mycket på sträckorna då hinderna gick så pass fort. 
Tyvärr blev vi slagna med en hårsmån och kom två i maraton. Men som tur vart så höll jag undan tillräckligt mycket för totalsegern!!  
Det är ju trotts allt roligast med blågula rosetter😄
Det börjar bli en del av dem detta året! 

Just ja så är FEI passet klart också! Bara det känns väldigt stort att ha ett sådant i sin ägo!

Ja nu laddar vi inför olika saker ett tag men NM är inte alls långt bort nu! 

Ha det gött!
Kram!




Teamet som gör teamet

Publicerad 2015-06-08 20:52:25 i Allmänt

Det är ju inte bara vi, Daniel, jag och Monette som gör det här teamet. Vi har några fantastiska människor som gör att vi har sådan fin formkurva just nu!

Vi börjar med den personen som varit med längst.
Gittan Nilsson, denna fantastisk människa med en enorm  kunskapsbank. Har hjälp oss med så mycket och är en riktig tillgång när frågorna hopar sig! 

Sen har vi PM Horses, som består av ett par människor jag känt i 10 år. Det började med att jag skulle göra praktisk utomlands i gymnasiet och genom Gittan (!!!) fick jag kontakt med Paul och Juliete Mowbray. Nu har de flyttat till Sverige och Paul är våran tränare!
Juliete får även hon utstå en massa frågor och agera bollplank när huvudet blir för fullt! 
Två underbara människor som verkligen ger en allt hjälp och stöd man kan tänka sig. 


Sen har vi personern som håller Monettes kropp i trim, Kungsborg Gårds smedja som ligger i Kristanstad.
Ulrika Cohn och Niclas Tykesson är två människor som tillsammans ger en helkropps service till din häst. Hovslagare, tandläkare, Equiteraput m.m finns i deras kunskapsbank! 
Kan verkligen rekomendera dem!!
www.kungsborgsgard.se

Har så mycket att tacka dessa människor!!
Så kommer vara er evigt tacksamma ni fantastiska människor som gör att vi hela tiden stävar uppåt och framåt!!

Kram!❤️

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela