Team Racking

En blogg som ska ge inblick i Team Racking. Vi tävlar i sportkörning med ponnyn Landlyst's Monette ett guldbelönat New Forest sto. Sponsrade av: Selar.se, tränar och tävlar med ideal selar! JABA, stallinredning och allt annat till ditt stall!

En riktigt rolig helg!!

Publicerad 2013-11-11 13:28:40 i Allmänt



Ja nu har man kommit hem och dessutom börjat på sitt nya jobb som receptionist/Djurvårdare ett yrke jag bars har snuddat vid tidigare men nu ska bli mitt framtida yrke!

Men nu hoppar jag lite för långt fram.. I torsdags förra veckan åkte jag upp till min kompis Mikaela i Vetlanda för att till helgen träna för två holländare, Tonnie och Rudolf. 
På torsdagen klippte vi Monette och på fredagen skulle vi bara ut och jogga var det tänkt. Tyvärr tyckte inte Monette samma sak. Hon har nog aldrig varit rikigt så pigg innan men allt gick vägen även fast jag fick lite ångest inför helgen. Jag ville ju inte vara den med den vilda ponnyn som klättrade på väggarna...

Det blev fyra pass totalt och det var fyra riktgt roliga och givande pass. Vi körde ett dressyrpass och ett precisionspass varje dag. På söndagen fick jag låna Christers spider så då blev det extra mycket stjärnglans på den dagen.

Både Tonni och Rudolf tyckte Monette var en mycket fin ponny som de tyckte skulle ut internationellt. Det är ju aldrig del att få en sån klomentar :) dessutom brukar de inte tycka om ston men den gör gillade de och de är kräsna, som Tonni sa. 

Nu blir det focus på jobb ett tag!

Flytten..

Publicerad 2013-11-02 22:17:49 i Allmänt

Ja då var det gjort! Igår flyttade Monette in i nya stallet och idag har vi kört första gången på de nya vägarna. Känns som detta kommer bli super bra! Riktigt härliga mjuka vägar. 

Det var hela 1,5 vecka sedan vi var ute med vagnen. Det märks genom att Monette är på språng från första ögonblicket. Hon blir väldigt lätt stark
I handen då det ända hon ville att springa.. Måste själv bli bättre på att köra henne i detta inte bli passiv och bara hålla emot henne. Ska ut imorgon med så då ska jag tänka på det!

God natt!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela